@article { author = {Mohammad Kazemi, Frank}, title = {}, journal = {Nanoscale}, volume = {4}, number = {1}, pages = {-}, year = {2017}, publisher = {}, issn = {2423-5628}, eissn = {2423-5628}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {تولید نانوسلولز باکتریایی و بررسی انرژی سطح به روش کروماتوگرافی گازی معکوس}, abstract_fa = {د این مطا عه نانزسلز( وارتریایی تزسط سزیه Gluconacetobacter xylinus PTCC 1734د م یطهای رشوHSو )Zو وا مگاو ررون ماتلف گلزر،( شیره خرما، سارا ز، مانیتزل و سارا ز خز اری) تز ید و خرز یاص سط ی آنما وا وش ررماتزگرافی گازی معکز )IGCا زیاوی شد. نتایج نشان داد ره وطز میانگین وزن خش سلز ( د م یط رشو Zوهمقدا 14/2د د ویشتر از HSوزد. د ا یکه وازده تز ید د م یط HSدود 60/80د د ویشتر از Zوزد. تراویر FE-SEMساختا شبکههای سه وعدی ا یاف سلز( وارتریایی وا میانگین اطر 20-00نانزمتر ا تأیید ررد. طبق نتایج آنا ی( ،IGCد م یط های رشو HSو Zویشترین انرژی آزاد سطح وا پروب اتانزل وه ترتیج وا شیره خرما )6/40 kJ/molو مانیتزل)11/14kJ/molودسو آمد ره نشاندهگده ویشتر وزدن خا یو وازی سطح میواشد. ثاووهای اسیدی و وازی ودسو آمده نی(این یافتهها ا تأیید رردند}, keywords_fa = {نانوسلولز باکتریایی,محیط کشت,منبع کربن,سطح,IGC}, url = {https://nanomeghyas.ir/article_243745.html}, eprint = {https://nanomeghyas.ir/article_243745_e26ce3309c8c7cfdb0a9df5591bfca69.pdf} }